035 - 799 09 55

Schilder nodig in Hilversum?

Winterschilder in Hilversum

Heeft u een klus die juist in de wintermaanden geklaard moet worden? Of wilt u besparen op het schilderwerk in of rond uw woning? In beide gevallen biedt de winterschilder uitkomst. Anders dan sommige schilders is De vakman ook in de winter actief.

Voordelen van de winterschilder

Het inschakelen van een winterschilder heeft vele voordelen. De meeste klanten zijn hier niet van op de hoogte. Zij komen niet snel op het idee om in de winter een schildersbedrijf te bellen. Wij bieden juist daarom in het koude seizoen onze diensten aan voor een gereduceerd tarief. Zo wordt ons werk over het hele jaar gespreid. Omdat het in de winter rustiger is zult u bovendien geen last hebben van wachtrijen. Het merendeel van onze klussen krijgen wij nog steeds in de zomer. U kunt er daarom op rekenen dat wij direct aan de slag gaan.

Binnen en buiten

Het koude of slechte weer heeft tegenwoordig zelden invloed op een schilderklus. Buitenschilderwerk kan namelijk ook bij lage temperaturen uitgevoerd worden. Onze schilders maken in de winter gebruik van sneldrogende verf. Deze is zeer geschikt voor gebruik bij lage temperaturen. Wanneer neerslag om de hoek komt kijken beschermen wij het schilderwerk. U bent in de winter dus ook verzekerd van een schilderklus van zeer hoge kwaliteit.

Wilt u een winterschilder inschakelen? Neem contact op met De vakman in Hilversum. Zowel binnen als buiten gaan wij voor een scherpe prijs aan de slag.

Ons werkgebied

Almere, Amersfoort, Hilversum, Soest, Utrecht, Nieuwegein, Muiden, Weesp, Amsterdam en omstreken.

Waarom ons schildersbedrijf?

  • Oog voor milieu en gezondheid
  • Scherpe tarieven
  • Ook voor brandwerende verf

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 09 55.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Buitenschilderwerk
• Binnenschilderwerk
• Wandafwerking
• Onderhoud
• Stukadoorswerk

Werkgebied

Almere, Amersfoort, Hilversum, Soest, Utrecht, Nieuwegein, Muiden, Weesp, Amsterdam en omstreken.

Hoofdvestiging