035 - 799 09 55

Schilder nodig in Hilversum?

Vakkundige wandafwerking

Naast schilderwerk heeft De vakman zich ook gespecialiseerd in wandafwerking. Voor woningen, kantoor- en bedrijfspanden werken wij de wanden af naar uw specifieke wensen. Ieder project vraagt om andere kleuren, technieken en materialen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van hoogstaande spuitmachines. Wij komen graag bij u langs in Hilversum om te inventariseren wat uw wanden nodig hebben.

Spuitwerk in Hilversum

Een moderne ontwikkeling op het gebied van wandafwerking is de spuittechniek. In plaats van traditionele kwasten worden spuitpistolen gebruikt. Deze machinale manier van schilderen is zeer geschikt voor wandafwerking. De pistolen kunnen in veel kortere tijd een groot oppervlak bedekken. Zo kan een groot gebouw in no time van een verflaag worden voorzien. Dit kost bovendien minder moeite dan het hanteren van een kwast. De techniek levert ook een strak eindresultaat op. De verspreiding van de verfstraal zorgt namelijk voor een egale dekking. De vakman beschikt over hoogstaande apparatuur om uw wanden van een strakke verflaag te voorzien.

Ons werkgebied

Almere, Amersfoort, Hilversum, Soest, Utrecht, Nieuwegein, Muiden, Weesp, Amsterdam en omstreken.

Waarom ons schildersbedrijf?

  • Oog voor milieu en gezondheid
  • Scherpe tarieven
  • Ook voor brandwerende verf

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 09 55.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Buitenschilderwerk
• Binnenschilderwerk
• Wandafwerking
• Onderhoud
• Stukadoorswerk

Werkgebied

Almere, Amersfoort, Hilversum, Soest, Utrecht, Nieuwegein, Muiden, Weesp, Amsterdam en omstreken.

Hoofdvestiging